×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zaterdag
4
okt
19:00
Boskeuken: SKYBOX

Eten is er om op te eten.

Skybox is een collectief atelier op barre hoogte in Borgerhout en organiseert open avonden voor experimenten in beeld, geluid, woord en voedsel.

We koken altijd zoveel mogelijk van voedsel dat anders weggegooid wordt en dat wij gratis, of voor heel weinig geld kunnen krijgen. Hierdoor zijn wij niet strikt biologisch, maar wel duurzaam.

20:00
MOUSSEM IN HET BOS

Moussem Nomadisch Kunstencentrum gaat voor het eerst en maar al te graag een samenwerking met Het Bos aan. Op zaterdag 4 oktober tonen ze naast beeldend werk twee theaterproducties van twee veelbelovende theatermaaksters:

ALICE - Sawsan Bou Khaled 
Een vrouw alleen, alleen in haar bed. Het bed in een zaal, een zaal in de ruimte, het niets. Daar, in het bed, daar rest geen enkele notie, noch de afwezigheid van notie. Bed om te slapen, om te rusten, om je op te warmen, bed van dromen, van nachtmerries, bed van ziekte, van verlamming en bed van kwelling, bed van liefde en dood… Gekluisterd aan haar bed bedenkt deze vrouw een oneindig aantal werelden, ze levert zich over aan dromen en hallucinaties. Ze durft het niet aan een voet op de grond te zetten, want het monster dat verstopt zit onder het bed wacht slechts daar op om haar vast te grijpen en de afgrond in te trekken.

Creatie, regie en spel: Sawsan Bou Khaled - Scénografie & animatie video: Hussein Baydoun - Licht: Sarmad Louis - Muziek: compositie van Mikhail Meerovitch voor de film “Le Conte des Contes”, 1979 adaptatie voor Alice door Maurice Louca - Productie: AFAC, Sawsan Bou Khaled & Hussein Baydoun

THE PRISONER - Remah Jabr (ENG)
De korte voorstelling The Prisoner bestaat grotendeels uit een monoloog waarin we de gedachtegang van een gevangene volgen die zijn verhouding met de wereld probeert te definiëren. Houvast zoekend worstelt hij met het onvermogen te communiceren. The Prisoner is een kleine voorstelling over de grote kracht van ons denken.

Van en met: Remah Jabr, Joris Van den Brande en Jannis Arfeuille 
Productie: RITS, School of Arts
Engelstalige voorstelling.

www.moussem.be

Reservaties via reservaat@hetbos.be
Inkom: 12 euro