×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zaterdag
3
okt
12:00
LIVE AUS KÖLN (expo)

dasKULTURforum, meakusma en Het Bos presenteren “Live aus Köln - Elektronische muziek en videokunst”, een event van Belgische en Keulse bodem waar naast electronische muziek ook audiovisueel werk van de Keulse Kunsthochschule für Medien te zien zal zijn.

Expo met een selectie audiovisueel werk van de Keulse Kunsthochschule für Medien.

In de Exporuimte van 12u-23u
Inkom: gratis

20:00
LIVE AUS KÖLN: ML

"Een in Keulen gevestigd journalist die radioshows maakt voor Radio Cómeme en NTS Radio. Zijn eclectische no-nonsense stijl vermengt avant-techno met rustieke muziek, off-kilter house met minimal music en psychedelische muziek met big city jazz. Hij noemt zichzelf ‘outernational without a cause’ ; een perfecte intro voor deze eclectische en avontuurlijke avond."

http://www.radiocomeme.com/150session

in de Bosbar, van 20u. tot 00u, gratis

23:00
LIVE AUS KÖLN: LENA WILLIKENS + MURAT TEPELI + MITTLAND OCH LEO + SENSU

LENA WILLIKENS
"runt al meer dan vijf jaar elke vrijdag haar eclectische nachten in het Keulse Salon Des Amateurs. Eerder dit jaar bracht ze onder het Cómeme label haar debuut uit. Voordien had ze al jaren op Cómeme feestjes gedraaid en hun Sentimental Flashback radioshow gepresenteerd. Haar entree in de club scène is ronduit spectaculair te noemen. Ze vertegenwoordigt de excentrieke en rauwe kant van clubmuziek en brengt een sound die even gepassioneerd als onderlegd is en geen emoties schuwt."

MURAT TEPELI
"gaf Keulen een stevige underground house music sound door zijn samenwerking met Prosumer en zijn eigen releases onder labels als Philpot, ava. en Potion (dat hij samen met Prosumer runt). Zijn sterkte ligt in een schijnbaar moeiteloze mix van stijlen en tegenstrijdige muzikale elementen in een steeds vrije interpretatie van het house music paradigma. Tepeli’s muziek zet in op emoties en heeft een magnetiserend effect op het publiek."

MITTLAND OCH LEO
"bestaat uit het Antwerpse duo Joke Leonare en Milan Wasmoeskerken. Ze debuteerden met een lp onder het label Ultra Eczema. Hun gewaardeerde live performances bezorgden hen al snel de naam zeer originele acts te brengen die door een delicate mix van psychedelische popmuziek, atonale synthesizers en subtiele beats als het ware als een commentaar op club muziek op te vatten zijn. In 2014 brachten ze hun debuutalbum uit onder hun eigen label Jj funhouse."

SENSU
"had al een stevige reputatie als DJ in Brussel en omstreken toen hij zich enkele jaren geleden in Luxemburg vestigde. Zijn onderlegde stijl zoekt een weg tussen clubmuziek en experimentele muziek en is wars van hypes. SENSU is deel van het Belgische label Testtoon, schrijft voor meakusma, organiseert experimentele muziekavonden in Luxemburg en brengt binnenkort eigen nummers uit onder het in Manchester gevestigde label Meandyou."

Inkom: 10€

www.daskulturforum.be
www.meakusma.org
www.khm.de

"Dit event wordt mogelijk gemaakt door de steun van het Goethe-Institut."