×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Donderdag
21
mei
18:00
Boskeuken: OTARK

Avontuurlijk openbarend eten door culinair collectief Otark Productions.
Reserveren is aan te raden en kan via otarkproductions@gmail.com

20:00
KONTRA CINEMA: "The Second Game"

The Second Game - Corneliu Porumboiu (RO 2014, 97’, video)

The Second Game bestaat integraal uit het beeldverslag van een voetbalwedstrijd in 1988 tussen de twee topploegen uit Boekarest, Dinamo en Steaua. Eerstgenoemde vertegenwoordigde de veiligheidsdiensten, laatstgenoemde het leger.

Samen met zijn vader, toen scheidsrechter van dienst, bekijkt en becommentarieert Porumboiu deze uitgesneeuwde non-wedstrijd. Net onder de oppervlakte ontwaart de aandachtige kijker een allegorie voor een maatschappij op de vooravond van een revolutie.

Porumboiu is veruit de avontuurlijkste van de hedendaagse Romanian New Wave.

Reserveren via reservaat@hetbos.be
Inkom: 5€

21:00
STAD IN HET BOS (luisteren met Inne Eysermans en Katharina Smets)

"Voor de luisteravond 'Stad in Het Bos' nodigt Inne Eysermans radiomaakster Katharina Smets uit. Samen met de internationale organisatie In The Dark organiseert Katharina luisteravonden met taal, stem en een goed verteld verhaal. Deze avond brengen ze geluiden van de stad mee in Het Bos: impressies van hoe de stad beweegt en verandert en de mensen die er wonen.

De recente audiodocumentaire "DETROIT DETOUR", van Katharina Smets, waarvoor Inne Eysermans de muziek maakte, wordt vanavond live uitgevoerd.

+ "DE ZOTTE MORGEN"
Anneleen Van Offel maakt in dit radioverhaal haar eigen versie van De Zotte Morgen van Zjef Vanuytsel. Midden in de ochtenddrukte strandt ze in wat op het eerste zicht het tegendeel lijkt te zijn.
+ EEN FRAGMENT UIT DE LOCATIEVOORSTELLING "KOPFKINO"
een beeldende locatievoorstelling rond de appartementsblokken van Hof Ter Lo (Borgerhout), een eiland tussen spoor- en ringweg, waarbij geluiden je hoofd zullen leiden, cinema in je kop. Van en met Wanda Eyckerman, Annelies Van Hullebusch, Katharina Smets, Klaartje Vermeulen, e.a.
+ "BRIEVEN AAN DE STAD" (Inne & Katharina)
Gentenaren schrijven een brief aan Antwerpen. Antwerpenaren schrijven een brief aan Gent.

Inkom: 10€

→ Project: Inne Eysermans