×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Donderdag
11
jun
19:00
Boskeuken: OTARK

Avontuurlijk openbarend eten door culinair collectief Otark Productions.
Reserveren is aan te raden en kan via otarkproductions@gmail.com

20:00
FELIX POETRY FESTIVAL

"Felix Poetry Festival vroeg aan Seckou, een Antwerpse slam poet, om een wild programma samen te stellen met binnen- en buitenlandse performance poets. Spoken word artiesten, slammers, rappers en performance dichters bezetten voor een avond Het Bos.

Met Shane Koyzan (Canada), Jhonel (Niger), Nanda (Gabon), Dani Orviz (Spanje) en Tobias Kunze (Duitsland) halen we internationaal gerenommeerde spoken-word artiesten naar Antwerpen. In samenwerking met Mestizo Arts Festival hebben we ook twee Argentijse woordkunstenaars te gast, de wonderlijke Tálata Rodríguez en duizendpoot Iván Moiseeff. Ook het kruim van performers (van slam, punk tot rap) treden in Het Bos op: Nachtman met Max Greyson, Sascha Reunes, Carmien Michels, Vakmansklap, Sput, Chris Meth, JakBrol, Scale of Didi de Paris & Knelpunt…, ze zijn allemaal van de partij.

Antoine Boute, Olivier Dombret, Julie Remacle , Milady Renoir, Delphine Lecompte en Christophe Vekeman stellen ‘Belgium Bordelio’ voor een tweetalige Belgische bloemlezing met 30 dichters, samengesteld door Jan H. Mysjkin en Antoine Wauters. Uw hosts in Het Bos zijn ‎Elisabeth Severino Fernandes en Manu. Verwacht u ook aan een resem verrassingsacts: freestyle, beatbox en jazzjams in de gangen en het café van Het Bos. Mephiti, Ilya Dynov, Pawel Nogal, Spitler, Kevlar en Moro are in the house."

▻ https://www.facebook.com/FelixPoetryFestival
▻ facebook.event