×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Vrijdag
26
jun
12:00
Onomatopee (expo)

Een jaar lang werkten jongeren uit het Sint jozefinstituut OV 4 Luchtbal en Okan jongeren uit het Stedelijk Lyceum Offerande samen rond Taal, aan de hand van workshops zeefdruk, risoprint en waarnemingstekenen. De resultaten van de workshops worden getoond in deze overzichtstentoonstelling in Het Bos.

van 26 t/m 28 juni 2015, telkens van 12u-16u

→ Project: Onomatopee
20:30
The Secret Life of Pants: SHETAHR + SWEAT TONGUE + JOE SPEEDBOAT + DE RYCKES

A Crap Wave 7” presentation:

"Is Crap Wave een nieuwe muzikale revolutie, of slechts een stuiptrekking van eigentijds nihilisme, gedreven door vitaliteit en hedonisme? Ontstaan op een blauwe maandag, waarop alles slechts met spuug en goedkope duct tape aaneenhangt, balancerend tussen onbedoelde poëzie en implosie.

Deze avond presenteert Secret Life of Pants, de 6de editie in de Four Way split 7”-reeks, die 4 Crap Wave-vaandeldragers samenbrengt. Ongehinderd door technische bagage maken bands als Shetahr, Sweat Tongue, De Ryckes en Joe Speedboat de soundtrack van een schizofrene post-alles generatie die de weg kwijtraakten. Om bij de basis uit te komen: primitieve, rauwe en hoekige gitaarmuziek."

SHETAHR
De Brusselse afdeling van de crap-wavescene.
Wellustige, hoekige rammelpop die de erfenis van de Beat Sabbath en the Black Happening hoog in het vaandel voert.

SWEAT TONGUE
Een Rotterdams trio van Marijn Verbiesen, Michiel Klein en Bébé Beliz. Nemen hun toevlucht tot gedementeerde riffs die het fenomeen harmonie lustig negeren, abjecte insaniteit op zang en funky drums. 

JOE SPEEDBOAT
Het tweede decennium van de 21ste eeuw is een verloren zaak, besefte Gentse afdeling van de Crap Wave-scene Joe Speedboat. De enige therapie is liedjes schrijven met een humeurige structuur, een gruizige opnamekwaliteit, melancholische zang en getormenteerde solo’s.

DE RYCKES
Een Brussels krakend powertrio, gespecialiseerd in demented crap wavejams. De bezetting: een onzekere drummer, Ernesto ‘Bear Bones, Lay Low’ Gonzalez op bas en Joris ‘himself’ De Rycke op zang en gitaar.

ism Kraak