×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Woensdag
3
jun
20:00
MIKE WATT & THE MISSINGMEN + UZ JSME DOMA

"OORSTOF doet het voor het eerst met HET BOS en het is meteen goed raak... Legendarisch is het minste wat we kunnen zeggen van MIKE WATT, basanker van Minutemen, Firehose, Dos, Iggy & The Stooges en The Missingmen uiteraard. En omdat het altijd wat meer mag zijn voegen we zonder verpinken het Tsjechische Uz Jsme Doma toe, goed voor dertig jaar postpunk, progrock, avantjazz en muzikale gekte. 
Een rondje name dropping voor wie twijfelt aan de staat van dienst en de invloed van bassist, songschrjiver en zanger Mike Watt? Waarom niet... Staan in opperste bewondering voor en werkten eerder samen met Mike Watt: Leden van Sonic Youth, Red Hot Chili Peppers, Frank Black, Nirvana, Jane's Addiction, Beastie Boys, J.Mascis, Nels Cline, Dave Grohl en zo kunnen we nog een tijdje doorgaan.

Met drummer Raul Morales (FYP, The Leeches) en gitarist Tom Watson (Slovenly, Red Krayola) vormt Mike Watt sinds 2005 het powertrio The Missingmen. Hyphenated-Man, een release uit 2011 en wat Watt als zijn Derde Opera beschouwt, vormt de muzikale basis voor deze tournee. Maar net zoals u en ik missen Mike Watt, Raul Morales en Tom Watson The Minutemen. Dat blijkt uit de 10" Missing The Minutemen voor !Angrr! (2014) waarop zes Minutemen klassiekers worden hernomen. Een tweede 10" met Minutemen songs is in de maak. Hoe Mike Watt & The Missingmen het heden en het verleden live vertalen tot een stomend geheel merkt u op 3 juni. 
Uz Jsme Doma staat voor muzikale gekte en dat al dertig jaar."

+ Dj Faster Pussykat & Koekes

Inkom: 10 euro

http://soundinmotionvzw.webs.com/