×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Vrijdag
11
sept
20:00
RAT EVENT: SGT. FUZZY + TANDAAPUSHI (Léo Dupleix Trio)

SGT. FUZZY
"een jazz-/rock-/improvisatieband gebaseerd op een gedeelde passie om een muziekstijl te creëren die de vrijheid van geïmproviseerde muziek verzoent met de onontkenbare invloed van de pop- en rockmuziek uit deze tijd. De avontuurlijke speelwijze en uitgebreide improvisaties komen voort uit een liefde voor alle mogelijke vormen van jazz, terwijl de composities meer zijn beïnvloed door artiesten als Radiohead, Björk, Alasnoaxis en Weather Report, en de bezetting met twee gitaren bij een rock sound aanleunt."

Thomas Jillings (sax, ewi), Ruben Machtelincx (gitaar), Bert Dockx (gitaar), Nathan Wouters (contrabas), Gerri Jäger (Drums)

TANDAAPUSHI (Léo Dupleix Trio)
"Dupleix studeerde aan het Brussel Royal Conservatory waar hij zijn master haalde in jazz piano. Momenteel woont de pianist in Tokyo, Japan, waar hij zich vooral toelegt op zijn functie als pianospeler en elektronische muzikant in de improvisatie en experimentele muziek scène. Zijn stijl is in de alternatieve jazzscène bekend vanwege zijn combinatie tussen eenvoudige electronica (mixing board, synthesizer, pick-ups,…) en de akoestische piano. Samen vormt hij daarmee zijn eigen, unieke tonen. Verder speelt hij ook synthesizer in de band."

Léo Dupleix (rhodes), Laurens Smet (contrabas), Louis Evrard (drums)