×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zaterdag
19
maa
20:00
SOLDIER'S HEART (Release show)

Soldier's Heart live
''Night By Night'' Record Release Party! 

+ Special Guest: GABRIELA DUCHESSE 
Afterparty:Dj Bloedneus aka Mati Drome

http://soldiersheart.be/

Al sinds 2013, na winst in de eerste editie van Stubru’s De Nieuwe Lichting, vertoeft de psychedelische dreampop van Soldier’s Heart in de vuurlinie van het Belgische poplandschap. Met debuutsingle ‘African Fire’ en opvolgers ‘New Housie’ en ‘Ears & Eyes’ (van EP ‘Soldier’s Heart’ 04/15), telkens weer een welgemikt schot in het popminnend hart van onze vaderlandse radiostations, braken ze doorheen de linies van het Europese vasteland. Op trot met Balthazar, een collaboratie met Giorgio Armani & Edmund Ooi tijdens Milan Fashion Week tot zelfs een Amerikaanse tour!

Voor de eerste volwaardige worp namen de vier mannen geflankeerd door intrigerende frontmadam Sylvie Kreusch, die als gastzangeres regelmatig flirt met andere acts als Vuurwerk, hun tijd. Een verademing en een uitgekiende strategie die hen in tijden van vluchtige hypes een boeiende samenwerking oplevert met productionele wonderboy Jasper Maekelberg (Faces On TV, Bazart, Amongster, Warhola, Tsar B) en kunstenaar/fotograaf Stef Van Looveren.

'Night By Night’ (via Universal) heet de mijlpaal in de prille maar veelbelovende carrière van Soldier’s Heart, met als voorbode nieuwbakken single ‘Randy’. Een debuut dat “de mature en bij momenten sarcastische interpretatie van de levenservaringen van een prille twintiger” weerspiegelt.

VVK 7 euro KASSA 10 euro
Open: 20h


21h. Gabrielle Duchesse
22h. SOLDIER'S HEART
23h. Dj Bloedneus aka Mati Drome

www.hetbos.be