×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Vrijdag
3
jun
19:00
Boskeuken: LES ODETTES

Strangelove strikte Les Odettes om grenzeloos vermaak op uw mondholte los te laten. Moois uit de natuur, met liefde en genegenheid gestoofd. Een bladgroene orgie voor uw smaakpapillen. First we eat, then we do everything else – zo veel pret voor bijna geen geld, dus reserveren is aangewezen.

20:00
STRANGELOVE

A Queer Festival
2,3 en 4 Juni in Het Bos.

meer info op www.strangelovefestival.be

20:00
Tentenkamp (literatuur/po√ęzie/video)

"Literaire kamertjeszonde, maar dan in groezelige tentjes, dat is wat u mag verwachten in het tentenkamp dat we opzetten in Het Bos. Op handen en voeten betreedt u de microkosmos van poëten en storytellers, die hun meest oneerbare coupletten op u afvuren. Een zinnenprikkelende, grensoverschrijdende tête-à-tête."

21:30
Perfilm (performance)

"In PerFilm is de fusie tussen performance en cinema een metafoor voor een ontmoeting tussen twee mannen. Vincenzo Carta en Adrien Monfleur brengen een performance in split-screen. On scene, off scene. Voyeurisme in de coulissen tegenover de scene. Een bevreemdend universum dat speelt met de grenzen van de kunsten. Een danser en een cineast, die ook filmmaker en choreograaf zijn... en beiden performer."

22:45
SLIDE (fotografie)

"Slide begon ooit als een ode aan onze helden van de fotografie. Nan Goldin introduceerde de format en sindsdien is het een eigen leven gaan leiden in de krochten van de Antwerpse underground. Een slideshow in een intieme setting, waarbij Mark Rietveld – wie anders – de klankband verzorgt."

23:00
IXE + RUDY TROUVE (film + live music)

"Rudy Trouvé, selfmade man en spierkracht achter Heaven Hotel gaat in dialoog met de film Ixe (1980, Lionel Soukaz), een stuwende beeldenwaterval van achtenveertig minuten waarna we u verdwaasd, met kippenvel achterlaten. De marge aftasten, los van alle taboe. Ixe is verdrinken in de grenzeloosheid van het leven en een expressionistische weergave van wat het is om jong, Europees en levenslustig te zijn. 
Rudy Trouvé is gitarist, zanger en kunstenaar. Hij richtte met gelijkgezinden een artistieke denktank voor muziek en beeldende kunsten op in een voormalig Antwerps bordeel. De man speelde voorts bij dEUS, tot hij zijn biezen pakte om aan eigen projecten te werken. Gevolg was Dead Man Ray i.s.m. Daan Stuyven.
Een aantal van Trouvé's schilderijen werden gebruikt als platenhoezen voor dEUS en hij nam samen met Lou Barlow een instrumentaal album op.
"