×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zaterdag
4
jun
19:00
Boskeuken: LES ODETTES

Strangelove strikte Les Odettes om grenzeloos vermaak op uw mondholte los te laten. Moois uit de natuur, met liefde en genegenheid gestoofd. Een bladgroene orgie voor uw smaakpapillen. First we eat, then we do everything else – zo veel pret voor bijna geen geld, dus reserveren is aangewezen.

20:00
STRANGELOVE

A Queer Festival
2,3 en 4 Juni in Het Bos.

meer info op www.strangelovefestival.be

20:00
Beyond Uncanny (performance)

"Beyond uncanny is een collectieve ervaring die muren sloopt. Hoe bekijken we onze eigen wandel en hoe wordt die bekeken door anderen, en hoe bekomen we een rendez-vous tussen beiden. Insight information over uzelf en uw publiek. Driewieler graait in seksualiteit, repetitie en dagelijkse rituelen en koppelt alles los van dogma's en verwachtingen. Introspectie met de triporteur Pedro, Angelo en Arthur, die zichzelf de Queens of Disabled Pastel Color doopten."

driewielercollectief.com

20:30
Queer Shorts (film)

"Queer Shorts is een compilatie van internationale queer kortfilms in verschillende genres. 
Meer willen we niet kwijt omdat we u graag verrassen met animatie, fictie, classics, docu en everything inbetween. 
Het pretpakket van het festival, met een grote roze strik!
"

22:30
Body Parts (performance)

"Moreno Perna inviteert u op een striptease waarin hij transformeert van een begeerlijke blondine naar een androgyne robotachtige Barbie. Perna, uit het huis van Fabre, stelt hiermee de gendernormen in vraag en balanceert op de grens tussen natuur en creatie. Een shiftknop die losbreekt van het lijf dat we meekregen, naar de soms bizarre idealen van onze cultuur en fantasie."

23:00
LAS BISTECS (concert)

"Las Bistecs, bloederig vlees en sexy tunes uit het holst van Andalusië. De dames brengen naar eigen zeggen gestoorde electro-disgusting, maar wij zagen ze dan weer als een feministische en activistische Kenji Minogue. De hotste band uit Barcelona zorgt zaterdag voor little explosions in the sky op ons podium. Een ware spassmaschine voor het grote feestgedruis van onze afterparty."

00:00 (volgende dag)
STRANGELOVE PARTY

"And those who were seen dancing
were thought to be insane
by the ones that could not hear the
music
music
music
"