×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Vrijdag
9
sept
20:30
'ECHANGEUR' van Anne Reijniers en Rob Jacobs (film) = VOLZET!

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september presenteren filmmaker Anne Reijniers en onderzoeker Rob Jacobs hun documentaire 'Échangeur' voor de eerste keer in Antwerpen. Beide makers werkten het voorbije jaar in Het Bos aan de film, in nauwe samenwerking met De Imagerie.

"In de straten van miljoenenstad Kinshasa verbeelden jonge Congolezen hun versie van het koloniale verleden. Rondom een lege sokkel die vroeger een Belgisch monument droeg ontstaat een denkbeeldige stad waar archiefmateriaal, performances en hedendaags Kinshasa op elkaar inspelen. "

De Voorstelling van deze avond is volzet, U kan nog wel een ticket voor de extra voorstelling (zaterdag 15u) reserveren via deze ticket link

www.echangeur.be

→ Project: ECHANGEUR
21:00
IGNATZ & DE STERVENDE HONDEN + CHARLES VĂ–GELE

IGNATZ & DE STERVENDE HONDEN
"Al sinds 2005 betovert landgenoot Bram Devens zijn luisteraars met psychedelische spookblues die recht uit een ander universum lijkt te komen. Volgens Discogs telt de Ignatz discografie ondertussen 22 verschillende releases, verspreid over cultlabels als Not Not Fun, Ultra Eczema, kraak en Goaty Tapes. Tegenwoordig laat hij zich occasioneel live bijstaan door een drummer (Erik Heestermans) en een bassist (Tommy Denys) waardoor het allemaal net iets poppy’er gaat klinken, getuige daarvan de uitstekende full band LP ‘Teenage Boys’ die vorig jaar in onze concertzaal werd voorgesteld. Ook nu neemt Devens zijn Stervende Honden weer mee naar Het Bos, ditmaal om er zijn nieuwste worp ‘The Drain’ voor te stellen."

http://www.ignatz.be

CHARLES VÖGELE
"Gitaar/drums improv trio met Dorian Mathay, Laurent Cartuvyels en Bart De Paepe, uitgenodigd door Bram Ignatz zelve. Toss, R.o.t, Ilta Hämärä lieten ze vallen als referentie, maar wij komen om ons te laten verrassen en verbijsteren. Gaat te gek zijn!"

Tickets: 8€