×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zondag
16
apr
09:00
OTARK BREAKFAST CLUB

Het ongeëvenaarde ontbijtconcept van Otark Productions. Kraakverse producten in verfijnde artisanale gerechten!
​Zondags van 9.00u tot 15.00u

→ Project: OTARK BREAKFAST CLUB
14:00
CHANGING GEARS: Tomas Rafa - 'New Nationalisms' (video + lezing)

"Slovaaks documentaire-maker die zich verdiept in opwellende stromen van nieuw nationalisme in Centraal-Europa. Een insider blik op de gevolgen van haat, migratie, muren en borrelend nationalisme. Tomas Rafa brengt een lezing met tonnen beeldmateriaal. Zijn massa's ongelooflijke, pijnlijke en hoopvolle reportages zijn een toonvoorbeeld van nieuwe media die razendsnel verspreid wordt via youtube en andere online kanalen. Zijn beelden zijn niet enkel bedoeld als registratie, maar zijn in de eerste plaats een unieke bron voor discussie en verdieping. Vandaar deze lezing.

Het project van Tomas Rafa is drieledig. Enerzijds wil hij de maatschappelijke breuklijnen vastleggen die het resultaat zijn van vooroordelen, bijgeloof en wrok, en onderzoekt hij de conflicten die ontstaan uit politieke belangen. Anderzijds biedt hij een alternatieve vorm van nieuwsvoering en reportage, en bevraagt hij simultaan het gebruik van de klassieke media door verschillende groepen en nationalistische organisaties."

www.your-art.sk -

Tickets: 5€ / verkrijgbaar via  →  www.deimagerie.be

→ Project: Changing Gears
20:00
10 YEARS UNTITLED

"Ten years. What can we say? Time for a party! And what better way to celebrate than with our good friends and co-hosts Home_Alone. So come and reminisce about the past and boldly look into the future with:"

KINGDOM (Fade to Mind - US)
Commodo* (Deep Medi, Untitled! - UK)
Madam X (Kaizen - UK)
Home_Alone
and the Untitled! Soundsystem.