×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zaterdag
22
apr
19:00
The Alchemists Kitchen and the travelling Medicine Show (expo installatie)

De Zweedse kunstenares Lisa Jeannin zal dit voorjaar letterlijk haar tenten opslaan in Het Bos. Ze komt met haar trouwe metgezel Rolf Schuurmans op alchemische expeditie naar de keuken van Charlotte Koopman (Otark). Twee weken lang zullen ze samen experimenteren met elixirs, eetbare draken, film en fotosynthese.

Je kan het resultaat van hun werkproces bekijken van 20 april t/m 23 april.

20:30
'Stille Wildernis' - Mathijs Vleugels (film)

'Stille Wildernis' Mathijs Vleugels
België | 60 min. | Nederlands gesproken (Engels ondertiteld)

€5 - Info & Tickets: www.deimagerie.be

Na de film zal er een gesprek plaatsvinden met de maker.

"In 2001, vlak na 11 september, verdween Tim Cabie. De 26-jarige psychologiestudent trok van België naar Hongarije, waar hij nog een laatste email verstuurde alvorens in de wildernis te verdwijnen. Tot op heden wachten de ouders van Tim op de terugkeer van hun zoon, die ze ooit uit Korea adopteerden toen hij amper drie jaar was, en die nu van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen.

Niemand weet wat er met Tim is gebeurd. Er zijn talloze onbeantwoorde vragen waarmee Tim zijn ouders zijn achtergebleven. Al jaren proberen ze de verdwijning een plaats te geven in hun leven, terwijl de waarschijnlijkheid dat Tim terug zal komen met het voortschrijden van de tijd krimpt. Stille Wildernis volgt hen op het moment dat het federaal parket een laatste poging onderneemt om Tim te vinden. Wat zal de politie ontdekken? En zullen de ouders van Tim hun zoon kunnen loslaten indien deze laatste zoektocht niks oplevert?"