×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zondag
23
apr
09:00
OTARK BREAKFAST CLUB

Het ongeëvenaarde ontbijtconcept van Otark Productions. Kraakverse producten in verfijnde artisanale gerechten!
​Zondags van 9.00u tot 15.00u

→ Project: OTARK BREAKFAST CLUB
14:00
10 SMILES

Het Bos op de 10 Miles!
We installeren randanimatie op het grasveld recht tegenover Het Bos !
met o.a: Joachim Badenhorst, Sickboy, Raak Me Aan, Naoufel, Sugar Onion Sound + veel meer

20:00
TRANS AM

"With California Hotel Trans Am deliver a brand new album featuring their first new material since 2014’s Volume X."

Als er iets is wat Trans Am doorheen hun lange carrière kenmerkt is het wel het feit dat ze nooit compromissen hebben gesloten. Sinds het zelfgetitelde debuutalbum uit 1996 tot het in 2014 verschenen ‘Volume X’ ontpopten de Amerikanen zich meermaals tot pioniers binnen verschillende en vaak erg uiteenlopende muzikale stijlen. Trans Am zoekt ook na 20 jaar nog steevast conflict en contradictie op zonder daarbij heersende trends te volgen, eerder het omgekeerde. 

Aanvankelijk maakte het trio zich meester van de instrumentale post-rock, daarna is hun traject even onvoorspelbaar als ongezien. Het toevoegen van vocals vergrootte de mogelijkheden muzikaal enorm. In combinatie met een onstopbare zin voor avontuur en experiment hield de band hierdoor o.a. halt bij zowel metal en progressieve rock als house en electroclash. 

Trans Am heeft een geschiedenis van geïnspireerd te worden en inspiratie uit te stralen naar nieuwe artiesten. Op hun elfde studioalbum - te verschijnen op 22 april op Thrill Jockey Records - halen ze ideeën bij een uiteenlopende schare artiesten als My Bloody Valentine, DAF, Air en Sade. Het is opnieuw een divers en spontaan werk dat evenveel focust op technische gitaarsolo's als melodische synths, en nog het liefst een brug boven beide opzet. 

https://www.facebook.com/transamband

Tickets: VVK 12€