×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zaterdag
20
mei
20:00
GRUPPO DI PAWLOWSKI

Mauro Pawlowski, de man met meer incarnaties dan er vertalingen, afgeleiden en verbasteringen zijn van ’s mans naam, legt niet minder dan twee maal Het Bos in assen.

Op vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei komt Mauro met zijn kornuiten van Gruppo Di Pawlowski naar de concertzaal. Die kornuiten dragen de wel-luidende namen Jeroen Stevens, Pascal Deweze, Sjoerd Bruil, Ben Younes Zahnoun en Elko Blijweert en zo weet u meteen dat het zelfs al knettert op het podium als de heren nog geen noot gespeeld hebben.

Het ‘asociaal feestorkest’ schept verwarring alom met snijdende gitaren, onregelmatig strakke bas en drums, experimentele elektronische effecten en de theatrale présence van opperhoofd Mauro als katalysator voor al die waanzin.

Het Bos is bovendien de ideale locatie om hen aan het werk te zien vermits Het Bos de reincarnatie van Scheld’apen is alwaar Gruppo di Pawloski volgens de overlevering ooit boven het doopvont werd gehouden als voorprogramma van een Evil Superstars tributeband.

EL YUNQUE 
Hoogst uitzonderlijke (en eigenwijze) muziek en sociale media zorgden voor een intussen indrukwekkende schare fans. Laatste plaat 'Boxes' handelt over NBA-spelers op pensioen, vogels, poema’s en artistieke vrijheid - het is noiserock zonder limieten, inclusief freejazz, speeches en met avant-garde flirtende chaos. 

Tickets: VVK 12€ / Kassa 15€