×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Woensdag
28
feb
19:00
Boskeuken: OTARK

tijdens Visite kookt Otark elke avond!
​Culinair avontuur met kans op authentieke pasta en huisgevroren ijsjes.
Reserveren is aan te raden via otarkproductions@gmail.com

→ Project: OPEN KEUKEN
20:30
VISITE: Justine Capelle - MAREGRAVE + Pedro Almodóvar - HABLE CON ELLA (filmprogramma)

Justine Cappelle - Maregrave (2017, 25’)

De zee sleurt alles mee wat op haar pad komt, traag veranderend in een kerkhof van verdronken zielen en een verzameling van menselijke objecten. Toekomstige generaties zullen niet gespaard worden: experts voorspellen een stijging van het zeeniveau. Steeds meer menselijk terrein wordt bedreigd om deel te worden van de groeiende verzameling van de zee. ‘Maregrave’ onderzoekt menselijk verval in het verleden om de potentiële dreiging van de stijgende zee beter te begrijpen.

Justine Cappelle over Hable con ella (2002, 112’) door Pedro Almodóvar

De film die ervoor heeft gezorgd dat ik documentaire ben gaan studeren aan Ritcs School of Arts is 'Hable con ella' van Pedro Almodóvar. In zijn film maakt de regisseur plaats voor geloofwaardige en heel menselijke karakters. Eén van de vele redenen waarom Almodóvar mij inspireert, is de manier waarop hij ons onderdompelt in de Spaanse cultuur. ‘Hable con ella’ hielp me bij het vinden van een medium om mezelf uit te drukken.

Tickets: https://www.deimagerie.be/tickets-visite/

→ Project: VISITE
21:00
CHAIN & THE GANG + CARLTON MELTON

CHAIN AND THE GANG (us)
Geboren publieksmenner Ian Svenonius komt voor de derde keer naar Het Bos. Omdat wij hem graag zien en die liefde wederzijds is. Vandaag komt hij nog eens met zijn trawanten van Chain and the Gang om ons op scheurende gitaren, grollende orgelsolo’s en bonkende percussies te vergasten. Het olijke zestal is funky, soulvol en steevast rock n’ roll met Svenonius als succulent showelement.

CARLTON MELTON (us)
Dit trio handelt in meditatieve soundtracks zonder zich een lor aan te trekken van de wetten der klassieke songconstructie. Al te gemakkelijk krijgt Carlton Melton het label psychedelische muziek op het wijdse voorhoofd gestempeld, terwijl blues, rock, improvisatie en drone minstens evenveel aandacht krijgen in de met lagen, texturen en herhalingen opgebouwde geluidsverkenningstocht

Tickets: VVK €11 / €14 dagkassa

Tickets kunnen ook in de Bosbar gekocht worden (geen transactiekosten).