×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zaterdag
26
mei
12:00
DESTINATION EARTH (expo)

EXPO: ADAM HARTNELL, BRAM VAN MEERVELDE, CHRIS GILLIS, FREDERIK LIZEN, JOHANN KAUTH, JORIS DE RYCKE, KRISTY FENTON, RUFUS MICHIELSEN

Destination Earth is terug in Het Bos met een tentoonstelling, een boek release (24 mei) in de expo ruimte en een feest (op 20 mei) in de garage en concertzaal met een veeltal optredens, dj sets en dans wedstrijden.

De EXPO is te bezoeken van donderdag 24 t/m zondag 27 mei.

20:00
BED RUGS Album Release + THE HOMESICK

BED RUGS Album Release
"De derde plaat is altijd de moeilijkste. Wat volgt na de verrassing van het debuut, en de bevestiging van  de opvolger? Bed Rugs kiest met ‘Hard Fun Grand Design’ voor de meest ambitieuze weg: afslanken naar een drietal, en de muzikale verbeelding de vrije loop laten zonder het verleden uit het oog te verliezen. En plots was daar dan een collectie home recordings om niet één, maar twéé platen mee te vullen. Waanzin? Geen probleem, dan haal je gewoon een paar kleppers aan boord die al die geïnspireerde zottigheid tot een strak geheel kunnen brouwen. En dus trok het trio in het voorjaar van 2017 richting Georgia, alwaar ze de studio indoken met Derek Almstead en Will Cullen Hart. Twee veteranen uit het roemruchte Elephant 6 collectief, met gesjeesd briljante 90’s bands als Olivia Tremor Control en Neutral Milk Hotel, zou dat volstaan om van de derde Bed Rugs een psychedelisch tapijt te weven that really ties the room together?"
https://www.facebook.com/bedrugsmusic/

+ THE HOMESICK (nl)
"Noisepop from Holland. ‚Äč"
https://www.facebook.com/TheHomesick/

VVK Tickets: €10 / Dagkassa: €13

Tickets kunnen ook in de Bosbar gekocht worden zonder transactiekosten.