×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Donderdag
27
sept
18:00
ISITDARK? (expo)

Vanuit hun residentie in AIR organiseren Encore en Sexes een reeks evenementen rond elektronische hardcore, geluidsextremisme en identiteitspolitiek in de ravecultuur. Ze bouwen de reeks op rond Liza’N’Eliaz (een transgender speedcore DJ in de jaren ‘90) en bundelen hun events onder de titel IS IT DARK?

In Het Bos brengen ze de digitale research (Encore Explorer), de output van hun performatieve Speed Core Jour Fixes in augustus, en hun mysterieze Brusselse Darkitis! samen in een grote tentoonstelling. Deze expo loopt van 27 tot 30 september en toont de resultaten van hun speurwerk naar restanten van Liza’N’Eliaz in centraal Europa. Voor de openingsnacht beloven ze speedcore extravaganza door leden en vrienden van Sexes en Encore. Zelfs het diner van die avond zal geïnspireerd zijn op Liza.

http://isitdark.net/
http://3ncore.net/

19:00
Boskeuken
→ Project: OPEN KEUKEN
20:00
Wish List: DARRELL COLE (film/talk/performance)

Darrell Cole brengt een exclusieve solo performance en vertelt het intrigerende verhaal van hoe hij als kind, geboren in Londen, terugkeerde naar Sierra Leone, het thuisland van zijn familie, en hoe ze ook dat hebben ontvlucht toen daar de burgeroorlog uitbrak.

Darrell Cole is een Belgische Hip Hop artiest, geboren in London, opgegroeid in Antwerpen en via Sierra Leone en Barcelona opnieuw woonachtig in de koekenstad.

Darrell tells his compelling story, from being born in London to returning to his family's homeland of Sierra Leone until having to escape as civil war breaks out.

Darrell Cole is a Belgian Hip Hop artist born in London in 1989, who was raised in Antwerp with his mother and little brother. Via Sierra Leone and Barcelona he now resides back in Antwerp.

Exclusive solo performance by Darrell Cole
+ Film: Since When Does Being Myself, Offend Anyone Else? (Dir: Darrell Cole)

ism The Writer's Bench

VVK: €12 / Kassa: €15
Ticket voor de hele WISH LIST -reeks: €50
Tickets te verkrijgen via wishlist-hetbos.eventbrite.be en zonder transactiekosten in de Bosbar

23:00
ISITDARK? Opening Party