×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Vrijdag
25
jan
15:30
GLOBAL GAME JAM (25-27 januari)

GGJ Antwerp verwelkomt elke ontwerper, 2D/3D artiest, programmeur, muzikant, maker, student, hobbyist… ofte iedereen die een weekend wil spenderen aan het creëren van een nieuwe game.

Het opzet is dat je met een team een nieuw spel uitvindt in 48 uur tijd. Daarenboven dien je rekening te houden met een geheim thema dat pas wordt bekendgemaakt bij de start van het evenement. Wereldwijd worden er dit weekend op meer dan vijfhonderd locaties soortgelijke game jams gehouden.

Ism De Vrije Markt

https://www.ggjantwerp.com/‚Äč

19:00
Boskeuken
→ Project: OPEN KEUKEN
20:00
BOROKOV BOROKOV Album Release

BOROKOV BOROKOV - LOS BOLLEN album release
de hersenvrucht van Arne, Boris, Noah en Yorgos. De vier ontwikkelden tijdens hun pubertijd in de welvarende Noorderkempen een voorliefde voor goedkope vodka met het kwalijke gevolg dat ze omstreeks 2004 muziek begonnen te maken in de schaduw van het Wijnegem Shopping Center. Aan hun danspasjes te zien is het nooit meer goed gekomen met de destijds opgelopen hersenschade. De muziek daarentegen ging wel de goede richting uit.
Verwacht u aan een manische mix van HI-NRG, punk, global pop, lounge en performance art.

"LOS BOLLEN is het eerste live(mini)album van Borokov Borokov en is gemasterd door CJ BOLLAND. De originele tracks werden opgenomen in de keuken van A. Omloops voormalige werkgever waar B. Van den Eynden, N. Melis en Y. Tsakiridis zich voor de periode van een werkdag hadden verscholen. Elk nummer werd daar tijdens Omloops rechtmatige pauzes gecomponeerd en afgewerkt. Als onderdeel van Borokov Borokovs optredens kreeg de keukenregistratie uiteindelijk de naam LOS BOLLEN. Dit segment van de live-show wordt voornamelijk gekenmerkt door copieuze, hoekig-stugge dans, desoriëntatie, verrukt vluchtgedrag en aseksuele intimidatie. De plaat bevat fragmenten van concerten in de AB (Brussel), het Rivierenhof (met Jacky) (Deurne), Kinky Star (Gent), etc. en op het Gransnapolsky festival (Kootwijk). Beide kanten van de plaat eindigen met het nummer VIER, niet toevallig zowel getal als gebiedende wijs."

VVK Ticket: €10 / Kassa: €13
Tickets via https://losbollen-hetbos.eventbrite.be of in de Bosbar (zonder transactiekosten)