Boslabs - Klimaatfestival

Wo 12 oktober 2022
13:00

elke woensdag tussen 13u en 15u30

deze week: Boslabs viert Klimaatfestival! Zowel in het Boslabs atelier als in Radio Boslab stellen we ons vragen: Hoe gaat het met het klimaat? Hoe ziet de toekomst van wonen eruit? Kan digitale technologie oplossingen bieden? We laten ons inspireren door de Eco- Expo en creeëren zelf nieuw werk!

Boslabs, het creatieve atelier van Het Bos, brengt vrijwilligers, kunstenaars en jongeren met verschillende culturele achtergronden, nationaliteiten en talen samen. Ontmoeting staat centraal, iedereen leert van elkaar! Boslabs is een ruimte voor jongere, een plek om naar terug te komen. Boslabs voorziet een divers programma: creatieve workshops (oa schilderen, tekenen,...) en muziekworkshops (oa radio maken, dj'en... tijdens Radio Boslabs)

Wat doen we ?
13u-13u30 samen eten
13u30-15u30 Boslabs atelier en Radio workshops