Boskeuken: Stone Soup w/ Michela & Inés

Do 02 februari 2023
19:00

Main course: Wild homemade tagliatelle a la ortiga in its sauce with a winter salad. (Vegan- not gluten-free)

Dessert: surprise!

'Stone Soup' - een nomadisch restaurant dat groeit en transformeert in relatie tot haar omgeving. Met dit project, genoemd naar een volkslegende waarbij twee mysterieuze reizigers van dorp tot dorp trekken met niets anders dan een grote ketel, willen Inés Ballesteros & Michela Dal Brollo een ruimte scheppen waarin artiesten, inwoners, nieuwsgierigen en sceptici samenkomen.

"We gebruiken onze uitrusting als een medium om te hergebruiken in plaats van te produceren en verduurzamen kennis door onderlinge uitwisseling. Dit staat in relatie tot een bredere kijk op voedselcultuur en consumentisme. Op die manier zijn onze artistieke praktijk en onze levenswijze in elkaar verstrengeld. We verkennen mogelijke levenswijzen en ontwikkelen ideeën die een potentieel voor verandering in zich dragen."