Opening OLEG GAJKOVOJ - Fotografie van den Bos

Zo 03 maart 2019
11:00

Begin 2019 start in Het Bos een doorlopende tentoonstelling van fotowerk dat in eigen huis werd geschoten. Elke drie maanden presenteren we beelden van een andere fotograaf.

Tijdens de zondagse Otark Breakfast Club openen we de expositie van Oleg Gajkovoj. Geboren in Sint-Petersburg en via India en Oostende geland in Antwerpen. In zowel Rusland als Antwerpen studeerde hij fotojournalistiek en documentaire. Binnenkort vieren we tien jaar Oleg bij Scheld'apen.

Voor de expositie vroegen we hem een selectie van zijn fotowerk gemaakt in en om Het Bos tentoon te stellen in en om Het Bos. De foto's van Oleg zullen nog tot en met april te aanschouwen zijn.

Vanaf mei 2019 zijn we op zoek naar een fotograaf die het stokje van Oleg wil overnemen om invulling te geven aan de doorlopende tentoonstelling van in huis geschoten beelden. De uitverkoren fotografen bepalen hun eigen traject, focus en expositie. Het bos betaalt prints, promo, een beperkte vergoeding en zorgt voor een vijfduizendtal passanten per maand.

Check zeker ook zijn instagram voor een impressie van zijn werk: https://www.instagram.com/8g8o8/