Kunstructief: Inleiding tot het auteursrecht (infosessie in Kopland)

Za 16 maart 2019
11:00

Infosessie in Kopland (Amerikalei 128 // Antwerpen) over auteursrechten van visuele kunstenaars met Kate Mayne en Tinne Billet van SOFAM + artist talk met architecturaal fotograaf Koen Van Damme . architectural photography.

Kate Mayne en Tinne Billet van SOFAM lichten toe hoe de wetgeving inzake het auteursrecht eigenlijk in elkaar zit en wat de impact daarvan is voor visuele kunstenaars. Ze gaan in op concrete vragen en geven, omdat het kan, nog wat tips mee.

SOFAM is een coöperatieve vennootschap bestuurd door kunstenaars, gespecialiseerd in auteursrechten.

Tijdens de artist talk aansluitend aan de infosessie deelt architecturaal fotograaf Koen Van Damme . architectural photography zijn ervaringen over werken met SOFAM en hoe je met licenties en andere manieren je werk kan verkopen via internet. Zijn architecturale foto’s werden o.a. al gepubliceerd in Frame, P&I, Prismes Editions, Deco Magazine, Belgium New Architecture, Vimadeco, Case da Abitare, Kwintessens, de Architect, Jaarboek Architectuur, A+, a.mag en Architectural Digest.

Inschrijvingen via kunstructief@kopvzw.be.

De infosessie is van 11u tot 13u / Infosessie + artist talk + drankje + hapje : €10

KOP werkt Kunstructief uit ism Het Bos en met de steun van SMart (een coöperatieve structuur voor projectbegeleiding en –beheer. SOFAM biedt de infosessie aan in het kader van deze reeks.