22 Jaar Ultra Eczema: BANA HAFFAR, LEDA, SAMARA LUBELSKI & BILL NACE + Dj's MIAUX & DANIEL DE BOTANICUS

Za 04 mei 2019
21:00

22 Jaar ULTRA ECZEMA !

Dennis Tyfus, vooral bekend in zijn hoedanigheid als kunstenaar, brulboei, radiomaker, muzikant, autodidactisch tatoeëerder, neptelefonist of galerist viert het tweeëntwintigjarige bestaan van zijn label Ultra Eczema.

Het label, dat fungeert als multimediale uitlaatklep van voornoemde heer Tyfus, wordt gretig in de bloemen gezet met live muziek, feest en veel artistiek verantwoorde ongein door:

BANA HAFFAR (us)
Klassiek geschoolde multi-instrumentaliste en synthfreak uit de westige kusten van Amerika. Haffar bekwaamt zich sinds enkele jaren in live analoge performances en doet dat tot eenieders tevredenheid.
Sterker nog, reisbureaus kunnen de vraag naar excursies richting haar gruwelijk schone sonische landschappen niet meer bolwerken. Chance dat wij een bus inleggen.

SAMARA LUBELSKI & BILL NACE (us)
Gitarist Bill Nace en violiste Samara Lubelski behoren tot het meubilair van de Amerikaanse sub-ondergrond. Beide improvisatoren opereren binnen een duizendtal projecten als Hall of Fame, Body/Head, Thurston Moore, Metabolismus, Vampire Belt, Tower Recordings en doen het met Jan en alleman binnen los-vaste samenwerkingsverbanden.
Vandaag doen ze het vooral  met elkander.

LEDA (se)
De jongste en vrouwelijkste helft van het Zweedse duo Neutral komt geheel solo en alleen afgezakt met een valies vol psychedelische gitaar en synthwaas gedrenkt in kosmische muziek.

+ Dj's MIAUX & DANIEL DE BOTANICUS

VVK Tickets €10, Kassa: €12
Tickets via 
22jaarultraeczema.eventbrite.be of in de Bosbar (zonder transactiekosten)