25 Years Museum Tinguely: Boodschap in een fles (workshop door Boslabs)

Wo 28 juli 2021
9:30

Museum Tinguely bestaat 25 jaar en viert dat met een nomadische zomer per schip doorheen Europa. Ze gooien hun anker uit op plaatsen die een belangrijke rol speelde in de artistieke carrière van Jean Tinguely: Parijs, Maastricht, Amsterdam, Düsseldorf…. en Antwerpen. Naast workshops door Boslabs & Museum Tinguely kan de overzichtstentoonstelling "Et Tout Ceci Est Vrai!" bezocht worden, vinden er lezingen plaats in de Royal Academy of Fine Arts & een avond vol performances in Het Bos

WORKSHOP BOODSCHAP IN EEN FLES "MESSAGE IN A BOTTLE"

Hier ontwerpen we een briefcollage en sturen deze op een spannende reis. In parallel aan zijn creatie van kinetische sculpturen stuurde Jean Tinguely ook honderden geïllustreerde brieven aan een breed scala van ontvangers. Zijn brieven zijn volbracht, speels, en getuigen van het plezier dat hij had in de communicatie met anderen.

Deelnemers ontwerpen een eigen bericht voor een onbekende ontvanger en krijgt in ruil een bericht in een fles uit een eerder stadium van de reis misschien vanuit Basel, Parijs of Amsterdam?

Voor kinderen (vanaf 6 jaar), tieners en volwassenen
Reservaties: https://boslabs-boodschapworkshop1.eventbrite.be

Deze workshop gaat door bij de Tinguely boot in het Asiadok!