Boslabs

Wo 01 december 2021
13:00

BOSLABS is een artistiek laboratorium in het centrum van Antwerpen, een creatief atelier voor jongeren. Dit najaar startten we ook Radio Boslabs op!

vandaag: Maskers aan de top, we maken die lekker zelf! Met papier verf en veel kleur!! En we gaan ook Tekenen met Gilani en Dansen met Emilia! Radio Boslabs -> doe het lekker zelf!

Boslabs Atelier

artistiek creatief atelier onder begeleiding van (professionele) kunstenaars!
In het artistiek atelier van Boslabs kan alles en moet niets!
Leer jezelf en anderen zeefdrukken, schilderen, boetseren, illustreren en zoveel meer tijdens onze wekelijkse workshops. Zonder moeten. Alleen maar mogen, babbelen, lachen, samen zijn. Welkom!

Radio Boslabs

Boslabs maakt radio! Heb je ooit al zelf willen DJ’en? Zou je graag jezelf leren recorden? Droom je van je eigen podcast? Wat als je zelf kon beslissen wat er op de radio kwam?
Wel, dat is Radio Boslab!
Radio workshops elke woensdagnamiddag en een Radio Show op WAV elke laatste woensdag van de maand..!

Met BOSLABS maken we de verbinding tussen de kunstenaarsresidenties in Het Bos en verschillende groepen, passanten, jongeren en publieken in de stad. BOSLABS verwelkomt een veelheid aan culturen. Op woensdagmiddag tussen 13u-16u staat ontmoeting centraal, tussen verschillende jongeren, culturen en kunstenaars. Iedereen leert van elkaar. BOSLABS is een veilige plek voor jongeren, een plek om naar terug te komen. Het BOSLABS team is een energieke, fluïde groep.
Boslabs is GRATIS