benjaminplushetbos

Zo 22 mei 2022
13:00

Van donderdag 19 tot zondag 22 mei roepen Toneelhuis en Het Bos unisono verzamelen in en rond de bosmuren voor een greep uit het touwtjes- en dingenwerk dat Benjamin Verdonck de voorbije jaren in de wereld heeft gezet.

Bekijk het hele programma via de tag benjaminplushetbos !

deze dag:

CONTINUUM x Aiko Devriendt

Als kijkkast zonder vaste partituur laat Continuum toe om voortdurend nieuwe variaties en combinaties van kleur, vorm en beweging te verkennen.

Net als Regenboog en Waldeinsamkeit maakt Continuum maakt deel uit van Verdoncks tafeltoneel en kijkkastenrepertoire. Sterker nog, het is de meest recente toevoeging eraan. Een oefening in vereenvoudiging, veerkracht en lenigheid met de anarchistische humor, intelligente tegendraadsheid en meedogenloze verbeeldingskracht.

Continuum wordt steevast opgeluisterd door een muzikale gast en daarvoor nodigde Het Bos Aiko Devriendt uit. Aiko leeft in muziek, waar hij zoekt hij naar de relatie tussen objecten en hun muzikaliteit. Vergezeld door een allegaartje aan instrumenten, effecten en loops brengt hij live onder meer sferische scapes, gelaagde harmonieën en intieme beats. Als multi-instrumentalist, componist en producer maakt hij muziek voor film, theater, en installaties. ☞ https://www.aikomusic.be/

Van Benjamin Verdonck / Muziek: Aiko Devriendt / Productie: Toneelhuis, Het Bos

  • start: 13u

NOTALLWHOWANDERARELOST

Geestdrift (een vrolijk plezier in de absurditeit van de menselijke conditie) en een voorliefde voor het onzegbare. Weinig woorden, veel touwtjes, sneeuw, kleuren en hoekige figuren, deuren die opengaan en terug toe. Ga zitten en aanschouw dit weifelend en rusteloos, wispelturig en vluchtig werk. Een diorama, een kijkdoos, een wunderkammer.

Van en met: Iwan Van Vlierberghe, Han Stubbe, Sébastien Hendrickx, Sven Roofthooft, Louisa Vanderhaegen, Benjamin Verdonck, Griet Stellamans / Productie: Toneelhuis, Toneelhuis, Het Bos

  • start: 15u

Tickets voor dit programma (en alle andere data) via benjaminplushetbos.eventbrite.be