Far Niente kookt

Do 03 augustus 2023
18:00

Due to the weather last week Far Niente’s Garden Sessions became Garage Sessions and it was wonderful! Thank you to everyone who was a part of this experience. This Thursday 3rd of August Far Niente Live Sessions II hosted by ISHA: Intuïtive cooking, intimate soulful gatherings, and live music! Where we share organic and fresh plantbased food, live music and each others company in the garage of Het Bos. @inesbodlovic will be cooking, you’ll be enjoying 💛

Preparing food for 50 beautiful people, welcome from 18:30-21:00
Reservations only, through ines_bodlovic@hotmail.com
full is full! 🌹

Nuna

(@arunee.nuna) - 19:30
bringing you some soft and soothing neo-soul vibes and self written songs.

Morane

(@morane_miangue) - 20u
From Antwerp right into your hearts. The singer/Songwriter with congolese roots will hit you differently with her sound. Incorporating elements from jazz, neo-soul and hip-hop. She welcomes you in her universe.

Ines Bodlovic doet veel. Ze is beeldend kunstenaar, performer, kostuumontwerper, dramaturg, fotograaf, warme mens en scenograaf om maar een enkele dingen te noemen. Bijgevolg is het enigszins verrassend dat ze haar culinair talent botviert als Far Niente, hetgeen niets doen betekent. Als spreuk, motto of levenswijze wil Dolce Far Niente het belang benadrukken van zogenaamd niets doen als essentieel onderdeel van het leven. Op de donderdagen 27 juli en 3 en 10 augustus nodigt Ines u daarom van harte uit in de Bostuin om uw luie krent onder de eettafel te schuiven in en zalig niets te doen. Al is het aangeraden te kauwen, te slikken en bovenal te genieten van de spijzen. Voor de gelegenheid trommelde Ines een stuk of wat muzikanten uit die om uw gesmak instrumentaal te begeleiden.

"Alles wat ik creëer ontspringt uit mijn hart en gevoel, met de intentie te delen en te verbinden. Schilderen, koken, muziek it's all the same. Far Niente is mijn procedé, een term die een aantal jaren geleden in mij opkwam toen ik besefte dat de gerechten zichzelf maakten. Het enige wat ik doe is beslissingen maken op basis van curiositeit, intuïtie, en harmonie waarbij gezondheid, de kwaliteit van de producten en beleving een essentiële rol spelen. "

Zomer in Het Bos!
vanaf 13 juli
iedere donderdag Diner en Concert & iedere vrijdag Party vanaf 22u!