Bosbubbles

Het Bos neemt zijn satellietfunctie en voortrekkersrol zeer ernstig. Het mag dan ook geen toeval heten dat 4 jaar nadat Het Bos haar eerste Bosbubbles organiseerde, het land de mond vol heeft van bubbels, bubbels en bubbels. Omdat orgastische dansfeesten niet echt aan te raden zijn in het huidige argwaanklimaat, gooien we ons huisfeest over een andere boeg.

Met Bosbubbles steken we wekelijks een artiest of band in een bubbel met een een kunstenaar-scenograaf om daar naarstig te werken aan een decoratieve setting.

Elke Bosbubbel wordt geniaal gecapteerd en gemonteerd tot een videoclip, concertregistratie, kortfilm of muzikaal beeldverhaal door filmmaker Maxim Hectors. Bovendien kon u, in 2020, telkens op vrijdagavond, de desbetreffende artiest live aan het werk zien in de scenografie van de al even desbetreffende scenograaf. In 2021 presenteren we de videos in exclusieve première op onze website.

Op 20 september 2020 startte de eerste reeks met:

Penus x Berenike Gregoor, Milan W. x Ena Podgorac, Vermin Twins x Jaak De Digitale, Bombataz x Lizzy Vandierendonck, Ikraaan x Simulated Paradise, Tumba x Naima M & Mama’s Open Mic, Fake Indians x Jesse Cremers.

Reeks 2, gestart in januari 2021 verwelkomt volgende artiesten:

Brorlab x Romy Streep, Granvat x Nico De Rooij, Tsubasa Hori x Sadrie Alves, Shoko Igarashi x Sietske Van Aerde, Vieze Meisje x Yasmin Van Der Rauwelaert.