Bosbubbles

Na een incarnatie als visueel opnameproject, tv uitzending en exposerend zijsprongetje keert ons huisfeest terug in haar originele vorm. Dat betekent zo veel als een massa artiesten uit alle uithoeken van het genre-, expertise- of ambachtspectrum die een nog grotere massa bezoekers trachten te animeren in een setting die weinig meer animatie behoeft. En plezant, dat is het ook meestal.

24/06/2023

BOSBUBBLES #10!

We sluiten het seizoen af met een klapper van een huisfeest en dat doen we samen met deze prachtige mensen:

Jeugdbrand (live)

J. Stevens verzorgt de beat die de zoetgevooisde stem van D. Tyfus ruggensteunt hetgeen dan weer resulteert in een dramatische performance of theatrale tragedie gemarineerd in Anarchische Antwerpse humor.

Suzan Peeters (live)

Improviserende accordionexperimentator uit Brussel die de grenzen van het instrument zodanig opzoekt dat het een synthesizer lijkt.

Aili (live)

De Belgisch - Japanse Aili Maruyama en de Gentste beatbaas Transistorcake vormen een duo dat achteloos Kosmische Musik, acid, house, electronica, disco en leftfield pop door de mangel haalt en dat maakt hun sound licht verteerbaar, maar lastig te omschrijven. Kom eens langs en doe zelf een poging!

Blanco Teta (live)

Argentijns cellopunkkwartet uit Buenos Aires dat een geluid produceert als een geschifte anime soundtrack op een bedje van falsetgeschreeuw, distortion, noise en freakjazz.

Oz'N'Roll (live)

De bassist van Italiaanse collectief Orange Combutta doet iets met analoge machinerie, humeurige midi keyboards, willekeurige LFO’s en deinende arpeggios.

Burgerservice (live)

Eenmansband van de Hollander Jan Tromp die zijn Nederlandsche teksten op een lofi wave van postpunk laat surfen.
&&&&

Pasiphae (dj) / Pass the mic met deadbeat larry (live / participative) / Kleine Miserie (dj) / Raak me Aan (dj) / dö NüFTiGe NøAiSTers (live +++)

☞ ☞ ☞ Koop tickets