Het Bos in tijden van Corona

In de huidige situatie zijn tot zeker 5 april alle evenementen in Het Bos afgelast. We verwachten dat de maatregelen verlengd worden en dat meer annuleringen zullen volgen. Sowieso hebben veel internationale artiesten hun tours afgezegd, dus met of zonder overheidsmaatregelen zal ons voorjaar er hoe dan ook drastisch anders uit gaan zien.

We maken van de gelegenheid gebruik om ons archief in te duiken en oud materiaal in een nieuw jasje de wereld in te sturen. Ook via onze nieuwsbrief krijg je wekelijks een kleine greep uit het archiefmateriaal te zien.

Verder geeft Boslabs iedere week een aantal creatieve tips om thuis mee aan de slag te gaan en kijken we wat we online nog kunnen doen om artiesten een podium te geven. Daarover snel meer!

We zijn ook benieuwd naar jullie ideeën: welke concertfoto’s en projecten mogen we zeker niet vergeten uit het archief en wat zouden jullie de komende weken nog graag voorbij zien komen? Mail, schrijf, roep, teken, twitter, alle middelen zijn geoorloofd!!

Wij wensen u alvast veel fysieke afstand, gedesinfecteerde handen en sterkte.

Wat met tickets?

Alle gekochte tickets van geannulleerde evenementen worden terugbetaald. We contacteren iedereen daarvoor persoonlijk.