Het Bos zoekt vrijwilligers voor onze online redactie

Ben jij dol op dieper in kunstzinnige en menselijke materie duiken? Word je warm van spitsvondige woordspelingen, vloeiende pennenstreken en inspirerende quotes? Of ben je juist heel visueel en creëer je graag vloeiende beelden die meer vertellen dan woorden? Ben je nieuwsgierig naar de ontstaansgeschiedenis van het werk van de vele kunstenaars en artiesten die in Het Bos hun ding komen etaleren? Zoek je graag naar originele manieren om een complex verhaal glashelder als bergwater te vertellen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Het Bos doet voor haar online MAGAZINE beroep op een vrijwilligersredactie, die mee content creëren. We geven graag een platform aan jonge communicatie-guerilleros die met tekst, video, audio, illustratie,.. over de grote en kleine histories die zich in Het Bos afspelen willen vertellen. Deadlines en zelfstandig werken, schrikken je niet af en je kan heel autonoom werken. De redactie komt sporadisch samen om nieuwe ideeën en opdrachten te bespreken.

Het Bos biedt je een platform waarbinnen je kan experimenteren en groeien in je communicatie-skills. Je komt in contact met een bont en divers pluimage aan schoon volk dat wij in ons woelige kunstencentrum mogen verwelkomen.

contact: annelies@hetbos.be