Strategie Z

residenten Bosacademie

Vier vriendinnen met een liefde voor taal, beeld en spel.

Emma de Haan (21) volgt de opleiding Drama in het RITCS in Brussel. Ze is van jongs af aan al zeer activistisch en maatschappelijk betrokken. Houdt van kikkererwten en heeft liefst een overvolle agenda met genoeg boeken.

Roos de Buysscher (18) is bezig met een 7de jaar drama woordkunst aan de Kunsthumaniora. Roos houdt enorm veel van poëzie schrijven, maar ook van spelen en maken. Vorig jaar bracht ze haar dichtbundel ‘Tot De Zon Opkomt’ uit en ze is alweer bezig aan een nieuwe.

Paki Genbrugge (18) zit aan het RITCS in Brussel. Ze kiest voor de richting regie, productie en schrijven. Afgelopen jaar speelde ze mee in het theaterstuk ‘Blue Monday’, een coproductie van hetpaleis en Laika. Ze leest graag boeken van Ilja Leonard Pfeijffer en leert in haar vrije tijd Russisch van haar broer.

Anna De Graeve (18) doet momenteel een 7de jaar Woord-drama/muziek aan de kunsthumaniora in Antwerpen. Theater is van kleins af aan een deel van haar leven en ze is vastbesloten om dat zo te houden.

Stella Aerts (20) studeert schrijven aan het RITCS in Brussel. Ze verdiept zich graag in literatuur en werkt zelf graag aan het schrijven van scenario’s en dialogen.

Strategie Z tonen work in progress tijdens de expo Vruchtbare Grond, van 29 april t/m 2 mei 2021 in Het Bos.