Opening UN VOYAGE AUTOUR DE MA CHAMBRE

Vr 12 december 2014
18:00

Het kunstenaarsinititiatief Cakehouse (Lieven Segers & Michèle Matyn) presenteert i.s.m. Het Bos: Un Voyage Autour de ma Chambre, Een Tentoonstelling over het Stilstaand Reizen.

Deze expo wil, geïnspireerd door het gelijknamige boek van Xavier De Maistre, de avontuurlijke tochten belichten die de kunstenaar maakt bij het creëren van zijn werk, alsook de verplaatsing die hij hiermee veroorzaakt in het hoofd van de toeschouwer.

Of het nu gaat om kleine trips of grootse reizen, in beide gevallen is het de geest die de afstand aflegt. De werken die getoond worden zijn subjectieve reisverslagen van deze ervaring, de verbeelding in beweging, vervuld van plezier bij het telkens weer nemen van de mentale expeditie. In Un Voyage Autour de ma Chambre vormt de expositieruimte de landkaart waarmee het avontuur van de nieuwsgierige bezoeker aanvangt.

Met: Nel Aerts, Nick Andrews, Kush Badhwar, Fred Bervoets, Guillaume Bijl, Vaast Colson, Kaleb De Groot, Alfred Klinkan, Jean Bernard Koeman, William Ludwig, Jan Matthé, Michèle Matyn, Jonas Ohlsson, Ria Pacquée, Diane Rabreau, Lieven Segers, Luc Tuymans.

Vanaf 18u is de expositie toegankelijk. Het geheel wordt ingeleid door Jan Matthé en zijn muzikale postkaarten. 

Open: 12 tot 27 december 2014, van dinsdag tot zaterdag, van 12u tot 20u. Gesloten op 24 en 25 december.