SCREENSHAKE 2015

Vr 06 februari 2015
14:00

Van 6-8 februari vindt in Het Bos SCREENSHAKE 2015 plaats,
"het enige indie game festival van België"

Screenshake (voordien: Free To Play Expo) wordt voor het derde jaar op rij georganiseerd door Antwerps indie game collectief The House of Indie, ditmaal op een nieuwe lokatie (Het Bos) en volgens een nieuwe formule (een festival van drie dagen).

Op het programma staan ondermeer een game-expo met installaties en een zorgvuldig gecureerde selectie aan indie games, inspirerende talks van een dozijn nationale en internationale developers, schrijvers, journalisten en academici, workshops, documentairevertoningen, een game art expo, een showcase van Belgische ontwikkelaars, interactieve performances, een avond live gecodeerde muziek oftewel een Algorave en een feestje met dj's uit de indie game gemeenschap.

14u - 17u: DEVELOPER SHOWCASE
19u - 22u: EXPO OPENING NIGHT Feat. CELLO FORTRESS
22u - 02u: ALGORAVE

The House of Indie organiseerde een crowdfunding campagne om de kosten van het festival te helpen dragen door de indie game gemeenschap zelf. Drie weken na de lancering van de campagne stond de teller al op 100%.

Meer informatie over het programma:
▻ screenshake.be
▻ facebook.com/thehouseofindie