CHANGING GEARS: Jonas Staal + The Center For Political Beauty + Benjamin Verdonck: 'One More thing'

Zo 06 maart 2016
14:00

Het Bos en De Imagerie organiseren een publieke samenkomst.

Changing Gears nodigt Jonas Staal en The Center For Political Beauty uit voor een lezing (in het Engels).

Benjamin Verdonck lijmt deze zondag aan elkaar en toont (omstreeks 16:30u) zijn miniatuurvoorstelling "One More Thing". We presenteren ook de tweede editie van Rooilijn, een publicatie over de werelden in en rond Het Bos. (13u)

Jonas Staal kan het goed uitleggen en wij geven hem graag de kans dat te doen in Het Bos. Jonas is de oprichter van New World Summit, een artistieke en politieke organisatie die zich bezig houdt met het organiseren van alternatieve parlementen. Alternatief omdat het parlement bestaat uit groeperingen die worden uitgesloten van democratie. Jonas Staal verkent potentieel dat kunst kan hebben in de ontwikkeling van alternatieve vormen van stateloze politiek. (14-16u)

“Wat zullen wij tegen onze kinderen zeggen, als ze vragen wat wij deden tijdens de grote vluchtelingencrisis?”

Wij nodigen een delegatie van The Center for Political Beauty uit, om te praten over politieke schoonheid, over humaniteit als ideaal en over radicaal actie voeren. (14-16u)