GLOBAL GAME JAM (26-28 januari)

Vr 26 januari 2018
16:00

Antwerpen is een van de meer dan 500 locaties wereldwijd waar mensen samenkomen om rond een bepaald thema een spel te maken. Dit alles binnen de 48 uur. Global Game Jam verwelkomt designers, 2D/3D artiesten, schrijvers, muzikanten en developers van alle strekkingen om een weekend lang aan een video game te werken !

"Global Game Jam Antwerp welcomes all designers, 2D/3D artists, writers, programmers, musicians, makers, students, hobbyists... anyone motivated to spend the weekend creating a digital or physical game!
An event where you group up with a bunch of other people to create a game in 48 hours. The only restriction provided is a secret theme that will be announced at the start of the event. Jamming at more than 500 locations world wide, other humans will be working around that very same theme as YOU.
"

ism Indie Game Salon

https://www.facebook.com/events/532762783751553/