ABONDANCE met ELKO B, LARS BARTKUHN, Raphael (party + concert)

Vr 23 februari 2018
22:00

De eerste Abondance van 2018!!

met:

ELKO B. (Heaven Hotel, Ekster, BE)
"maakte in het verleden het mooie weer bij onder meer Dead Man Ray, Rudy Trouvé Sextet en Kiss My Jazz. Onder het pseudoniem Elko B. bracht hij vorig jaar zijn eerste solo album uit op het Antwerpse Ekster label, gebaseerd op de composities die hij in het verleden maakte voor jeugdtheater (FroeFroe) en hedendaagse dans (Wim Vandekeybus). 
Elko's muziek is wonderlijk!
"
https://eksterlabel.bandcamp.com/album/i-bambini-di-basilisco
https://www.discogs.com/artist/493710-Elko-Blijweert

LARS BARTKUHN (Utopia, Neroli, Needs, DE)
"De producer en muzikant verantwoordelijk voor de meeste releases op "Needs Music", dat zich toewijdt aan classic deep house, soulful boogie en modern jazz sounds. Daarnaast maakte deze multiinstrumentalist verscheidene albums met focus op Jazzfunk, Ambient, Jazz en veel meer, maar nu keert hij terug naar dansvloer georiënteerde muziek.
Lars' live set behelst gitaren, keys, vocalen, percussie en drum programming. Improvisatie and compositie in een perfecte balans.
In zijn muziek hoor en voel je zijn liefde voor jazzhelden als Pat Metheny, Keith Jarrett en John Coltrane enerzijds en house producers zoals Ron Trent, Anthony Nicholson en Glenn Underground anderzijds. Die liefde is wederzijds. Lars Bartkuhn wordt op handen gedragen door deze levende legendes.
"
https://larsbartkuhnmusic.bandcamp.com/
https://www.discogs.com/artist/40105-Lars-Bartkuhn

Raphaël (Private Joy, BE)
"Heeft deze man nog een introductie nodig? Raphaël is een bijzonder muzikaal beest. Dat was hij 20 jaar geleden (10daysoff) en dat is hij nog steeds. Zijn passage op Abondance vorig jaar is toen niemand ontgaan. Het is voor ons niet meer dan logisch om hem de dansvloer nogmaals te laten bezweren, en dat 5 uren lang.
Raphaël kruisen is a l t i j d een plezier!
"

Met dank aan Het Bos en Sounds Familiar!