Mama's Open Mic: MANY VOICES / ONE LOVE

Di 13 maart 2018
20:00

De expressieve bende van Mama’s Open Mic vult het podium met extreem goed geformuleerde gedachten, statements en meningen al dan niet op rijm of muziek.
Deze keer worden de wantoestanden met de mensenhandel in Libië aan de kaak gesteld en gaat de opbrengst naar vluchtelingen.

"Many Voices, One Love is back after 2 years! And this time we got many more Voices and a whole lot of more Love❣️
We're proud to present an incredible line-up! And heart-warming collab between grass-roots, cultural and educational organizations. We even invited activists and experts on the matter to come and share their knowledge.
"

LINEUP

Concertzaal: 
Monica Kamara
Hind Eljadid
Giovanni Baudonck
Slongs Dievanongs 
Lisette Ma Neza 
Spitler
SLM 

Hosted by Soe Nsuki en Manu Moreau
Sounds by Dj UNOS and Dj Sahra

Garage / Bar:
•Grab The Activist met Mathieu Charles, Mehdi 
Cass,Annelies D'Hulster and Black Speaks Back
•Write your own Black History 
•Wheel of Fortune
•Impro-Games
•Eten en drinken

"Als reactie op de verschrikkelijke berichten uit Libië en de toon van het vluchtelingendebat in België willen we artiesten, activisten en iedereen die het thema aanbelangt samenbrengen om een liefdevolle en constructieve stem te laten klinken voor een menswaardig grens- en vluchtelingenbeleid. Deze avond willen we geld inzamelen voor een burgerplatform dat actief is waar de overheid en grotere organisaties er vaak niet in slagen om gepaste opvang, zorg en ondersteuning te bieden. 
Tegelijkertijd willen we op creatieve en artistieke wijze mensen mobiliseren en informeren rond dit thema. 
We brengen muzikanten, poëten activisten en geïnteresseerde burgers samen om een liefdevolle en constructieve stem te laten klinken voor een menswaardig grens- en vluchtelingenbeleid in België, Europa en daarbuiten.
"

Dit is een benefiet ten voordele van BXL Refugees - La Platforme Citoyenne de Soutien aux Réfugiés. 

Initiated by Mama's Open Mic / a Collab with: Yos, Ayo, WORD WA(a)R, Stand & Deliver, Black Speaks Back, Minderhedenforum en Zonder Wolk.
Live stream door Stream Media: https://www.facebook.com/DDMStreamMedia/
dus als je niet kan komen, tune in!