BOSLABS’ KLEURKNUTSELKUNSTBOEK (expo + boekpresentatie)

Za 26 januari 2019
14:00

Het Bos stelt met geenszins misplaatste trots zijn kunstvriendelijk kinderboek voor. Boslabs’ Kleurknutselkunstboek  is een bundeling bijdragen van Boslabs en een tros kunstenaars. Voor de officiële publiekspresentatie drukken we het ding af op A0 formaat en doen we aan Boslabs-exposities, overheadprojectie, vormvlieg, bubbels, bamboeconstructie en hoekdoe.

Boslabs' Kleur Knutsel Kunstboek omvat bijdragen van :
Barbara Claes, Benjamin Verdonck, Eveline Kurylak, Fleur De Roeck, Floris Vanhoof, Gerard Leysen, Guy Rombouts, Jesse Cremers, Joud Toamah, Joachim Badenhorst, Johann Kauth, Karen Spiessens, Kasper De Vos, Ken Verhoeven, Klaas Rommelaere, Lizzy Vandierendonck, Michèle Matyn, Oona Libens, Pat Kraus, Pieter Willems, Sadrie, Sidney Aelbrecht, Stefanie Claes én jongeren van Boslabs! 

Ward Heirwegh smolt alle onderdelen samen tot 1 mooi geheel.
Het boek zal later ook nog te koop zijn.

Zaterdag 26 januari stellen we het boek voor!
Met Popcorn, interacties van oa Jesse Cremers, giga-ntische tekeningen, eventueel een bubbel en een Boslabs DOE expo. Sadrie Art en Joud Toamah geven een papieren poppen met pins maken! 

De expo is nog te bezoeken op zondag 27 januari van 10-15u en woensdag 30 januari van 14-18u.

-Gratis-

Het boek is te koop in Het Bos aan 10€ en online te bestellen via deze link

prijs inclusief verzending

of door een mailtje te sturen naar karen@hetbos.be.