BOSLABS’ KLEURKNUTSELKUNSTBOEK (expo)

Zo 27 januari 2019
10:00

Het Bos stelt met geenszins misplaatste trots zijn kunstvriendelijk kinderboek voor. Boslabs’ Kleurknutselkunstboek  is een bundeling bijdragen van Boslabs en een tros kunstenaars. Voor de officiële publiekspresentatie drukken we het ding af op A0 formaat en doen we aan Boslabs-exposities, overheadprojectie, vormvlieg, bubbels, bamboeconstructie en hoekdoe.

Boslabs' Kleur Knutsel Kunstboek omvat bijdragen van :
Barbara Claes, Benjamin Verdonck, Eveline Kurylak, Fleur De Roeck, Floris Vanhoof, Gerard Leysen, Guy Rombouts, Jesse Cremers, Joud Toamah, Joachim Badenhorst, Johann Kauth, Karen Spiessens, Kasper De Vos, Ken Verhoeven, Klaas Rommelaere, Lizzy Vandierendonck, Michèle Matyn, Oona Libens, Pat Kraus, Pieter Willems, Sadrie, Sidney Aelbrecht, Stefanie Claes én jongeren van Boslabs! 

De boekvoorstelling is op zaterdag 26 januari!
De expo is te bezoeken op zondag 27 januari van 10-15u en woensdag 30 januari van 14-18u.

Het boek is te koop in Het Bos aan 10€, online te bestellen via de link hieronder, of door een mailtje te sturen naar karen@hetbos.be.

prijs inclusief verzending