Isabelle Tollenaere: Expo Opening & Kortfilmprogramma

Do 26 maart 2020
19:00

Filmkunstenaar Isabelle Tollenaere resideert zowat een maand in de expo-ruimte van Het Bos. Haar werk danst op de dunne lijn tussen filmmakerij en hedendaagse kunst. Onder de werktitel 'An adventurer can always go home, an exile can not' zal ze tijdens haar Bosverblijf gulzig graven in die twee voedingsbodems.

"An Adventurer Can Always Go Home, An Exile Can Not"

Het resultaat van een maand geconcentreerd een idee fileren deelt ze graag met u en de uwen. Aan het eind van het proces opent ze gewillig de deuren voor een driedaagse expo. Filmmaker en curator Eva van Tongeren van Cordon Coffee X De Imagerie presenteert in overleg met Isabelle simultaan een zorgvuldig geselecteerd kortfilmprogramma.

Isabelle Tollenaere - Expo Vanaf donderdag 26 maart tot en met zondag 29 maart

Expo Opening (do 26/3) - 19h
Met om 21u een filmprogramma samengesteld door Isabelle Tollenaere en Eva van Tongeren:

Fog Horns (2019) - Félix Blume
Hand Movie (1966, 5’) - Yvonne Rainer
Darce Cuenta (2008, 3’) - Jessica Sarah Rinland
Sylvia Kristel - Paris (2003,39’) -Manon de Boer