Risotto (boekvoorstelling/expo)

Za 19 september 2020
16:00

Het Bos verzamelde meer dan vijftig werken van evenveel verschillende vormgevers op A4 formaat en liet deze Risografisch vereeuwigen op papier door Risiko Press, die ook het leeuwendeel van onze concertpostercollectie van inkt voorzag. Digitaal oplettenden zagen de werken afgelopen zomer reeds op sociale mediamuren verschijnen, maar wij hebben de prints spontaan verlijmd tot een boekbrij die op een bepaalde manier overeenkomsten met Risotto vertoont. We stellen de publicatie met gepaste trots voor op donderdag 17 september middels een expo die nog tot en met zondag 20 september te bezoeken zal zijn.

Met bijdragen van:

Martha Maieu, Womanov, Juliane Noll, Miljan Vukicevic, Gitte Le Bruyn, Vedran Kopljar, Martijn Mertens, Max Adams, Ward Heirwegh, Joud Toamah & Hussein Shikha, Sadrie Alves, Hamer Kormeling, Yannick Val Gesto, Aida Verstraete, Karen Spiessens, Stefanie Claes, Hooman Jeddy , Bent Vande Sompele, Lamine Diouf, Ward Zwart, Lizzy Vandierendonck, Stephanie Schneider , Gabriela Gonzalez, Xander Faes, Boslabs, Luc Dhuyvetter, Marie Janssens, Joke Van den hof, Katrien van Breedam, Theodore Brenni, Steve Van den Bosch, Paulo Guerreiro, Johann Kauth, Jan Jan Van Essche, Yasmin Van der Rauwelaert, Fleur De Roeck, Smila Zinecker, Gilani Raja, David Edren, Emma Verhulst, Vieze Meisje, Marlies Vander Straeten, Jesus Eloy Sanchez Garcia, Arno Inferno, Justine Grillet, Joachim Badenhorst, Jelle Crama, Koen Bleuzé, Dieter Durinck, Maika Garnica, Sam Gunst, Eveline Kurylak, Özge Akarsu, Betül Sefika, Jade Kerremans, Annelies Van Dinter, Karen Cosemans, Gerard Leysen

COLOFON Een uitgave van Het Bos, 2020
Riso prints: Risiko Press
Cover design: Jozefien Gruyaert
Cover zeefdruk: DRUKDURK & Atelier Van deZon
Gebonden door De Wrikker
Oplage: 250

De Expo is te bezichtigen op :

Do 17 September tussen 18u & 00u (opening met reserveringstijdslots via https://risotto-hetbos.eventbrite.be)
Vr 18 & Za 19 September tussen 16u & 22u.
Zo 20 September tussen 10u & 15u

 • nov

 • wo25 nov

 • do26 nov

 • vr27 nov

 • za28 nov

 • zo29 nov

 • ma30 nov

 • dec

 • di01 dec

 • wo02 dec

 • do03 dec

 • vr04 dec

 • za05 dec

 • zo06 dec

 • ma07 dec

 • di08 dec

 • wo09 dec

 • do10 dec

 • vr11 dec

 • za12 dec

 • zo13 dec

 • ma14 dec

 • di15 dec

 • wo16 dec

 • do17 dec

 • vr18 dec

 • za19 dec

 • zo20 dec

 • ma21 dec

 • di22 dec

 • wo23 dec

 • do24 dec

 • vr25 dec

 • za26 dec

 • zo27 dec