Bert Dockx / Don Kapot / Vlerk

Za 24 oktober 2020
18:00

Twee van de avontuurlijkste podia van Antwerpen sluiten elkaar in de armen. Het liefdeskind heet Strobo en verenigt alle goede eigenschappen van beide ouders. Bijgevolg is het sympathieke Stroomplein gedurende enkele zaterdagen de sanitaire setting voor live shows van artiesten die Het Bos en Onder Stroom zorgvuldig uit de Scheldeboord plukten.

BERT DOCKX

21u-22u
Immer curieuze snarencomponist die grenzen aftast en mensen verrast. De opperFlying Horseman doet het vanavond met zichzelf, zijn gitaar en zijn strot.

DON KAPOT

19u50-20u35
Groefcombo van percussionist Jacob Warmenbol, bassist Giotis Damianidis en blazer Viktor Perdieus dat Warmenbols passage bij Oghene Kologbo’s World Squad niet maskeert, maar gretig gebruikt om broeierige, zelfverklaarde afro-punk rock ende roll te produceren met een scheurende sax, vette grooves en bakken energie.

VLERK

19u-19u30

Dj Aldolino

Curfew! Live Muziek tot 22u

STROBO - de Combi Club van Onder Stroom en Het Bos.
Stroomplein, Tavernierkaai 11, 2000 Antwerpen