Dino and The Chicks

Ma 26 oktober 2020
20:00

40 JAAR RADIO CENTRAAL

Wat als twee van de stichters van ’s lands grootste avantrockband dEUS een nieuwe groep vormen met een van ’s lands beste gitaristen en drummer/percussionisten… Dan krijg je de nieuwste bijdrage aan de Belpop, DINO AND THE CHICKS!

RUDY TROUVÉ op zang en STEF KAMIL CARLENS op bas muteren samen met ELKO BLIJWEERT op gitaar en JEROEN STEVENS op drums tot een soort van superpopgroep, of hoe noem je dat dan…? Die twee laatste heren hebben trouwens het ultrafijne Het Kralenspel op Radio Centraal, op dinsdag namiddag.

Het eerste tipje van de sluier werd een paar maanden, enkel via fb gelicht, maar ondertussen is die single Gimme Time, My Love, Gimme Time een bescheiden hit op dat ander bekende clipkanaal. Ondertussen is het album zo goed als af en krijgen we deze avond de première daarvan, hoe goed is dat dan?

De single is een popnummer, natuurlijk met een grave hoek eraf… maar not to worry, bij deze kameraden zijn die hoeken even belangrijk dan de nummers… Cajun swampblues met een snuif distortion, iemand…?

Lekkere clip, lekker nummer, uitmuntende groep en je geniet trouwens op de achtergrond mee van werken van Stef Kamil Carlens in zijn Rabbit Field... Op infinite repeat graag, dat nummer… ‘Honey I’m a jerk, honey I’m a mess’…

 • jan

 • di19 jan

 • wo20 jan

 • do21 jan

 • vr22 jan

 • za23 jan

 • zo24 jan

 • ma25 jan

 • di26 jan

 • wo27 jan

 • do28 jan

 • vr29 jan

 • za30 jan

 • zo31 jan

 • feb

 • ma01 feb

 • di02 feb

 • wo03 feb

 • do04 feb

 • vr05 feb

 • za06 feb

 • zo07 feb

 • ma08 feb

 • di09 feb

 • wo10 feb

 • do11 feb

 • vr12 feb

 • za13 feb

 • zo14 feb

 • ma15 feb

 • di16 feb

 • wo17 feb

 • do18 feb

 • vr19 feb

 • za20 feb