Extra Academy: Daniël De Botanicus

Do 29 oktober 2020
19:00

Een speciale Extra Academy, volledig in het teken van 40 jaar Radio Centraal!

Extra Academy organiseert een open programma van lezingen, performances, workshops en screenings rond artistieke praktijk, reflectie en onderzoek. Het platform is er een waarbij deelnemers kennismaken met praktijken en visies die niet of nauwelijks in de media of het kunstonderwijs aan bod komen. Zo ambiëren ze een veel ruimer beeld te scheppen van de gelaagdheid en rijke complexiteit van wat een hedendaagse artistieke praktijk kan betekenen in dialoog met o.a. kunsthistorische, socio-politieke, filosofische en economische implicaties.

DANIËL DE BOTANICUS (Radio Centraal)
muzikant, radiomaker, kunstenaar, performer, botanicus, hoedjesverzamelaar, dj, voorzitter centraal, .. komt tijdens deze speciale editie uitleg geven over 40 jaar Radio Centraal. Als programmamaker sinds 1984 en voorzitter van de niet commerciële omroep sinds 2010 de ideale figuur om een blik terug te werpen op het begin en een blik vooruit te werpen op de toekomst. De plekken zijn beperkt dus voor sommigen helaas maar volledig in stijl: onbeluisterbaar.

Gratis - Reservatie verplicht via https://eadaniel.eventbrite.be (beperkte capaciteit!