A WAY with Otark: Hotsauce

Do 15 april 2021
17:00

Take Away menu + live radio stream

A WAY with Otark is een multisensorische eetervaring die je vanaf 25 maart op 4 donderdagavonden in huis kan halen vanuit Het Bos.

Voor A WAY kruidt Otark het reeds smaakvolle eten met nóg meer ingrediënten die echter niet allemaal eetbaar zijn. De meeneem-maaltijd is immers van voet- en bijnoten voorzien onder de vorm van een kleine, wekelijks veranderende, publicatie die we door Risiko Press laten drukken. Iedere editie staat in teken van een welbepaald thema en een wekelijkse gast selecteert muziek en geluid onder de vorm van een live gestreamde radio show op We Are Various.

Take Away tussen 17u - 19u

Live Stream met CARATE URIO ORCHESTRA via WAV Radio van 17u-20u!

the new Carate Urio Orchestra is a pepper-eating egg-stealing band of rascals
with Joachim Badenhorst on Reeds, Jeremy Thal on French Horn and Trumpet, Brice Soniano on Bass and Electronics, Simon Jermyn on Electric Bass and Guitar, Liz Kosack on Synth, Bert Cools on Guitar and Sean Carpio on Drums.

This week’s soup and main are in themselves not spicy
but are made to be combined with various Hotsauces.

On the menu:

White Corn Soup with Jalapeño Peppers to the side - €5

Main:
Oven roasted Vegetables, String Cheese, Sour Cream to cool and Totopos - €10
Green pickled chopped Salad - €5

Hotsauces:
The Continuous Hotsauce - €2,5
Amba - €2,5
Harissa - €2,5

Dessert:
Naga Ghost Brownie with Vanilla Ice Cream - €7

Attached to the menu:
Masala Dar Morch, a hot green Afghan Spice blend
made by Zainab Rasouli in Kabul.

Reservaties (ten laatste dinsdag avond) via away@otark.be