Bosbier Take-away

Za 15 mei 2021
14:00

Omdat het Bosbier al een half jaar lang de weg niet meer heeft gevonden naar jullie keelgaten, slokdarmen en magen, besloot het Bosbier zich een houdbaarheidsdatum van 31 juli 2021 op te kleven.

Wij zien ons bier niet graag onaangeroerd vergisten en daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw huizige of uithuizige grillgrollen af te kruiden met een fris Bosbier.
Sterker nog, met vierentwintig Bosbieren!

Bestel nu uw bakken Bosbier door een mail met het gewenste aantal bakken te sturen naar info@hetbos.be. Een Bosbierbak kost 35 euro (+ 4,5 € leeggoed) en kan betaald worden bij ophaling op zaterdag 15 mei tussen 14u en 16u in Het Bos.

Het Bosbier werd door de Poperingse biobrouwerij De Plukker gebrouwen met drie moutsoorten en 4 hopsoorten, allen afkomstig uit biologische landbouw. De gebruikte hoppen zijn Pilgrim, Goldings, Cascade en Centennial. Die laatste twee zijn Amerikaanse hopsoorten en geven een citrus toets aan het Bosbier. Dit licht bittere biertje scoort 30 International Bitterness Units (IBU).

Schol!