Trance Plantations / Farida Amadou

Do 17 juni 2021
20:00

FARIDA AMADOU (20u30)
Luikse basautodidact die alles uit haar viersnarige partner tracht te halen en dat op zo’n onconventionele manier doet dat ze wel eens tot de meest opwindende jonge stemmen in de Europese vrije improvisatie- en experimentele muziekscene wordt gerekend.

TRANCE PLANTATIONS (21u45)
Black Flower opperhoofd Nathan Daems doet een één-tweetje met Echoes of Zoo collega Falk Schrauwen. Al spelend creëerde het duo iets wat ze zelf duiden als Fictional Tribe music (from space). Nog naar eigen zeggen deden ze dat door in een baan rond het verleden de scheuren waarop ze in de toekomst landden om daar progressieve, warme, akoestisch-elektronische deformatie te ontdekken. Dat is duidelijk, lijkt ons.

Deuren 20:00 / Start 20:30
Inkom is gratis, reservatie is verplicht