Karen Willems / Geoffrey Burton & Sarah Yu Zeebroek

Do 24 juni 2021
20:00

KAREN WILLEMS (20u30)
Uit het kind met de fanfaretrommel groeide een eigenzinnig drumster, percussioniste, componiste en muzikante. Haar ziel is even rusteloos als de ritmes die ze voortbrengt drijft haar naar uiteenlopende artiesten als Zita Swoon Group, Pascal Deweze, Novastar, Mauro Pawlowski, Jan Swerts en Eric Thielemans, maar even goed naar dans-en hedendaagse muziekproducties als Theater Malpertuis, Kopergietery, Ultima Vez, ChampdAction, Herman Kolgen of Platform K.
Bij Inwolves staat Willems dan weer zelf aan het roer.

GEOFFREY BURTON & SARAH YU ZEEBROEK (22u)
Gitarist Geoffrey Burton en kunstenaar Sarah Yu Zeebroek zijn al langer elkaars levensgezellen maar besloten nu om voor het eerst ook samen een performance te maken. Daarbij onderzoeken ze hoe de tegendraadse gitaarmuziek van Burton kan versmelten met de surrealistische visuele vormentaal van Zeebroek.
De muzikale composities komen uit Burton’s debuutalbum Me Te Podia, dat in 2020 verscheen. Zeebroek vertrekt dan weer van allerlei tekeningen en vormen waarmee ze via oude overheadprojectoren aan de slag gaat.

Muziek: Geoffrey Burton / Visuals: Sarah Yu Zeebroek / Video: Pieter Schrevens / In opdracht van STUK - Huis voor Dans, Beeld & Geluid, 2021.

Deuren 20:00 / Start 20:30
Inkom is gratis, reservatie is verplicht