Miljan Vukićevic

Do 08 juli 2021
18:00

Dit goedlachse genie is werkzaam als grafisch vormgever en illustrator, maar onderscheidt zich vooral door de intens hoge productiviteit die hij aan de dag legt als hij tekent, (digitaal) schildert, collageert, schetst of verzamelt. Het creatief brein van Miljan rust nooit.

Hij kwam in 1971 ter aarde in Belgrado waar hij cultuurmanagement studeerde. Als bezige bij volgde hij ook nog hogere kunstopleiding en architectuur aan de universiteiten van Belgrado en Antwerpen, waar hij nog steeds resideert en aan een rotvaart kunst produceert. Voor deze solotentoonstelling dook hij in zijn uitpuilende archief om er de mooiste parels uit te zoeken en aan u te tonen. Miljan vindt schoonheid in het alledaagse en is gefascineerd door de brutale wereld, die ondanks haar wreedheden toch een esthetiek bevat.

De expo is te bezichtigen van 8 t/m 11 Juli 2021 telkens van 16u-22u. (opening op donderdag vanaf 18u)